Gisteravond heeft Jordi ons laten weten dat zijn vader Marc Wennekers is overleden. Na een lange strijd heeft hij nu zijn rust gevonden op de eeuwige dartsvelden.

Marc was een echte dartsliefhebber. Met zijn kameraden speelden ze regelmatig onderlinge wedstrijden en na enkele keren een oefenwedstrijd tegen een DC Stammi team te hebben gespeeld, besloot hij zich in 2007 aan te melden als lid bij de club. Vele jaren gooide hij samen met o.a. Jos, Yvonne, Ludo en Rob. Sinds 2012 kwam, vers uit de eigen jeugdafdeling, ook zijn zoon Jordi het team versterken. Zijn teamgenoten van de laatste jaren; Jordi, Loek, Jesper, Glenn, Nick, Freek, Bas en Didi zagen hem reeds een lange periode niet meer spelen. Alle aanwezige leden waren dan ook blij verrast toen Marc een tijd geleden toch nog eens een single competitie partijtje kwam gooien.

Twee weken geleden nog stuurde Marc ons in een darts-app-groep een foto waarin hij dankwaardig zijn ingelijst dartshirt en ontvangen fotoboek van zijn team lachend en trots liet zien aan de leden.

We missen Marc als een fanatieke darter, als sympathieke en altijd betrokken gesprekspartner aan de bar, als Lakeside-Stammineke mastercaller, maar zeker ook als goedlachse dartvriend en lid van onze vereniging.
Marc, je laatste uitgooi finish zullen we ons blijven heugen, rust in vrede.
We wensen Jordi, Angele, Lonneke, familie en vrienden heel veel sterkte.

Bestuur en leden DC Stammi Grubbenvorst