We begonnen deze strijd afgelopen donderdag met een deelnemersveld van 24 man. Na de ouderwets gezellige 1e en 2e rondes, was het

We begonnen deze strijd afgelopen donderdag met een deelnemersveld van 24 man.
Na de ouderwets gezellige 1e en 2e rondes, was het zaterdagavond al tijd voor de kwartfinales. Voor de oche verschenen: Hans Hermans vs Menno van Dijk, Marco van Crooy vs Timo Paulus, Jordi Wennekers vs Max Hewett en Ken Verhaegh vs John Geurts.
Op zondag ging de eerste halve finale tussen Marco en Jordi: het resultaat was een 7-0 overwinning voor Marco mede dankzij 3x 100+ finishes. Waaronder de uiteindelijk de hoogste van het hele toernooi: een finish van 145.
De tweede halve finale werd gespeeld tussen John en Menno. Het was een leuke partij die gewonnen werd door John Geurts met 7-2.
Marco en John waren dus de beste spelers en konden zich gaan voorbereiden op de Grand Finale van zondag.
Maar voor het zover was, werd zondagmiddag eerst door ons eigen “Jeugdhonk” gestreden om een beker en de titel. Hierbij wist Kaj Theuerzeit met 3-0 te winnen van Stan Obers. Glenn Vullings wist in een spannende partij met 3-2 te winnen van Niek van Montfort.
Na een spetterende opkomst bleek Kaj in de jeugdfinale de beste pijlen te hebben en won overtuigend met 4-0 van Glenn. Kaj Theuerzeit mag zich dus een jaar lang “AZ BBQ Jeugd Lakeside Kampioen 2024” noemen! Proficiat Kaj!

Toen was het tijd voor de “Grand Finale” met de crème de la crème van de deelnemende spelers: John Geurts tegen Marco van Crooy.
Marco mocht de eerste set beginnen maar wist geen dubbel uit te raken wat resulteerde in een 5-0 set overwinning voor John.
In de tweede set ging het hard tegen hard met hoge scores en goede finishes. John wist in deze set driemaal de hoogste score te noteren van “onehunderdeighty”. Uiteindelijk was het ook John Geurts die de set won met 5-4 en zich daarmee kroonde tot: AZ BBQ Lakeside Stammineke Kampioen 2024. Proficiat John!

Stats.:
Meeste 180’ers : John Geurts 4x
Hoogste finish: Marco van Crooy met 145.
Runner up: Marco van Crooy
Winnaar senioren: John Geurts
Winnaar Jeugd: Kaj Theuerzeit

 

              

John (links) wint van Marco)         alle deelnemers aan deze editie op een rijtje                                                             Kaj Theuerzeit wint de jeugdbokaal