Welkom bij DC Stammi Darts & Events

 

 

De vereniging:

DC Stammi Darts & Events is al sinds 1986 een bloeiende en één van de grotere dartverenigingen in Noord-Limburg. Zij is aangesloten bij de Venlose Dart Organisatie (VDO) die op haar beurt deel uitmaakt van de Nederlandse Dart Bond, welke is aangesloten bij het NOC-NSF. DC Stammi neemt wekelijks op dinsdagavond deel aan de VDO- dartcompetitie.

DC Stammi heeft haar thuisbasis in Café Stammineke 2.0 in Grubbenvorst.

Darts and more…

Na vele jaren puur recreatief darten door enkele vrienden, doet DC Stammi nu veel méér dan elke week competitiedarten alleen. Zeer regelmatig worden toernooien of bedrijfsfeesten georganiseerd waar uiteraard de drie pijltjes een hoofdrol spelen. Hierdoor promoot zij zowel regionaal als landelijk de dartsport én de club. 

jeugdDarts

DC Stammi is de enige vereniging binnen de VDO die het jeugddarten stimuleert middels een eigen “Jeugdhonk”. Spelenderwijs worden kinderen tussen de 10 en 16 jaar zo wegwijs gemaakt in de dartsport en krijgen tips&trics van de volwassen leden.  

Deze hoofdsponsors dragen DC Stammi en de dartsport een warm hart toe. Wij bedanken hen voor hun bijdrage. Bekijk hier alle sponsoren.

Een geslaagd familie- of bedrijfsfeest?

DC Stammi Darts & Events is specialist in het verzorgen van bedrijfs- of personeelsfeesten, maar ook voor (buurt-) verenigingen, vriendenclubs, etc, waarbij het programma uiteraard uit darten bestaat. Dergelijke toernooien organiseren wij uitsluitend in het weekeind (maximaal 1 per week) en vanaf 35 personen.