Welkom Op de website van DC Stammi Jeugd

Hier vind je alles over het jeugddarten van DC Stammi en natuurlijk nog veel meer….

 
DC Stammi Jeugdhonk

DC Stammi Jeugdhonk is speciaal opgericht voor de jeugd van 8 t/m 18 jaar.
Eén keer in de maand vindt er jeugddarten plaats in Stammineke 2.0 te Grubbenvorst. Deze avonden hebben als doel om de jeugd kennis te laten maken met de dartsport of om simpelweg meer ervaring op te doen. Check onze agenda voor alle data.

Begeleiders
DC Stammi Jeugdhonk wordt begeleid door een jong en enthousiast team. Het team bestaat uit 4 begeleiders die zelf ook bij de jeugd gespeeld hebben en wekelijks competitie spelen bij DC Stammi.

DC Stammi Jeugdavond
Afhankelijk van de aanwezige spelers, wordt er gekeken hoeveel dartbanen er nodig zijn. Het is namelijk de bedoeling dat iedereen zoveel mogelijk aan het darten komt. De DC Stammi jeugdavonden beginnen om 19.30 uur. Er wordt dan gestart met een welkomstwoord en eventuele mededelingen. De eerste oefeningen met darten zullen bestaan uit een soort warming-up, ofwel ingooien in spelvorm. Daarna wordt er individueel of in teamverband gedart. Iedere jeugdavond hebben we een gevarieerd programma met verschillende spelletjes en oefeningen. Indien de jeugd zelf een spel bedenkt/weet mag dit uiteraard vermeld worden en kunnen we dit spel uiteraard spelen. Tussendoor hebben we een kleine pauze. In de pauze staat er voor iedereen gratis ranja klaar.
De avond wordt rond 21.00 uur afgesloten.

Mededelingen
DC Stammi Jeugdhonk heeft een eigen groepsapp waarin alle mededelingen worden geplaatst. In deze groepsapp zitten zowel de jeugdspeler en ouders maar ook leden van het bestuur. Zo blijft iedereen op de hoogte. Op de DC Stammi jeugdavonden worden de mededelingen besproken.

Toernooien
DC Stammi Jeugdhonk biedt de mogelijkheid om kennis te maken met echte wedstrijden waarin leuke prijzen te winnen zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld ieder jaar de DC Stammi Jeugd clubkampioenschappen. Ieder jaar mag iemand zich dan een jaar lang DC Stammi Jeugd clubkampioen noemen. Hoe leuk is dat!?
Wellicht hebben jullie weleens van de Stammi Lakeside gehoord. Tijdens deze Stammi Lakeside wordt er ook voor de jeugd een toernooi georganiseerd. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen! Je mag dan met je favoriete liedje het podium betreden. Wie wil dat nou niet!?
Achter de schermen wordt nog gebrainstormd over nieuwe activiteiten. Houd onze socials daarom goed in de gaten, zoals onze eigen Facebookpagina, deze website en het Mededelingenblad voor Grubbenvorst en Lottum.

Niveau
Twijfel jij of je het niveau aankan? Maak je geen zorgen. Of je nu iedere dag pijlen gooit of je nog nooit een dartpijl vast hebt gehad: iedereen is welkom!
Tijdens de dartavonden wordt hier rekening mee gehouden. Wees dus niet bang of je het niveau aankan!

Kosten
De DC Stammi Jeugdavonden zijn geheel gratis, mede dankzij de support van onze sponsors én VDO!
Het kan zijn dat er bij toernooien inschrijfgeld gevraagd wordt. Deze wordt dan in de vorm van een prijs weer uitgereikt aan de spelers.

Ouders
Natuurlijk zijn ouders iedere DC Stammi jeugdavond welkom om te komen kijken en om aan te moedigen.
Bij toernooien of speciale dartactiviteiten zijn ouders, familie of vrienden uiteraard welkom. Support geeft namelijk voor vele veel steun en mag daarom ook niet ontbreken in ons DC Stammi Jeugdhonk!

Aanmelden
Heeft u een zoon of dochter? Of weet u iemand die graag kennis wil maken met de dartsport en het leuk vindt om een pijltje te gooien? Stuur dan een e-mail naar dcstammijeugd@hotmail.com of neem contact op met 06-15864927 (Didi Hermkes).